Mannen gjorde seg komfortabel på den gamle vinterhage loggia. Bilder før / etter

Takk for dochityvaniya, sette Huskies og abonnere på vår kanal! Vi vil være veldig takknemlig til deg!

Typisk loggia var familien, på den ene siden et stort, men på den andre kalde, grå, passer bare for oppbevaring av gamle gummi og litt junk.

Dette er tilfellet i de fleste av leilighetene og folket ikke bry deg om at kostnadene for boliger, og en kvadratmeter, så bruk plassen er ikke veldig riktig.

Vi bestemte oss for å endre situasjonen og gjøre loggia sted for en avslappende og behagelig tidsfordriv hele familien og en stor antall farger, som okkuperte hele vinduskarmen i en leilighet, måtte flytte til loggia og komplett skjema en vinterhage.

kilde: https://vk.com/bookmarks? from_menu = 1 og z = bilde-134304555_456267098% 2Fwall-134304555_150113
kilde: https://vk.com/bookmarks? from_menu = 1 og z = bilde-134304555_456267098% 2Fwall-134304555_150113

Det første trinnet er frigjort rommet, dro ut gamle dekk, bokser med pickles og små skap, den resulterende plass overrasket vertene og de gikk til arbeid.

kilde: https://vk.com/bookmarks? from_menu = 1 og z = bilde-134304555_456267098% 2Fwall-134304555_150113
kilde: https://vk.com/bookmarks? from_menu = 1 og z = bilde-134304555_456267098% 2Fwall-134304555_150113

Siden loggia var kaldt, var det nødvendig å isolere dette tak, gulv og vegger i tillegg har varmet ulike moderne materialer som ikke er på større tykkelser kan gi gode resultater for bevaring varme. Opprette en kokong som vil beholde varmen inne i bygningen, begynte vi å forberede til slutt.

Andre globale handlingen var avslutningen av varmeradiatoren til balkongen (spørsmålet om hvorvidt det er en vannkrets eller en elektrisk radiator - historie er stille).

kilde: https://vk.com/bookmarks? from_menu = 1 og z = bilde-134304555_456267098% 2Fwall-134304555_150113
kilde: https://vk.com/bookmarks? from_menu = 1 og z = bilde-134304555_456267098% 2Fwall-134304555_150113

Før etterbehandling vegger kledd med gipsplater, setter vi nye brede vinduskarmer, og legge et nytt gulv.

Bare førte ekstra uttak og tilsatt belysning.

kilde: https://vk.com/bookmarks? from_menu = 1 og z = bilde-134304555_456267098% 2Fwall-134304555_150113
kilde: https://vk.com/bookmarks? from_menu = 1 og z = bilde-134304555_456267098% 2Fwall-134304555_150113

Laget med en rekke dekorative elementer for å markere vinduene og en del av veggen.

Hovedformålet er å lage en varm loggia, ikke bare når det gjelder bevaring av varme, i tillegg til fargevalget ble valgt eksepsjonelt varmt og mykt.

I kombinasjon med et stort antall planter - som fant sted reservert for dem, viste det seg fantastiske hjørnet der du kan godt bruke tid.

Har du lyst til å bo i denne leiligheten? Hva ville forandre?

Send oss ​​historien om din reparasjon på mail[email protected]hvis du ønsker å dele dine resultater.
  • Dele:
Instagram story viewer